Geke’s Zorg & Gezelschap

Beelden in Gees

 

In het prachtige landschap van Zuidoost-Drenthe ligt Beelden in Gees. Zeven hectare paradijs, waar natuur en kunst elkaar ontmoeten in een tuin met een Engels karakter, waar grote open ruimtes worden afgewisseld door intieme thematuinen. Waar harmonie en rust samengaan met de spanning van bijzondere beelden, bomen en planten. Waar dertig kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland en Zuid-Afrika hun mooiste werk exposeren en ook de natuur zich van haar beste kant laat zien. En na enkele uren dwalen is het goed toeven op het terras en in de galerie, een prachtige ervaring rijker.

Verspreid over het hele terrein noden gerieflijke bankjes en besloten schuilhutten uit tot een rustig beschouwend pauzeren of een ongestoord gesprek.

 

Eten en drinken

In de brasserie met het ruime, deels overdekte terras, kunt u lunchen, een kopje koffie of thee met cake of koek of een Drentse krentenwegge nuttigen, of een glaasje bier of wijn genieten.

U heeft vanaf het terras een prachtig uitzicht op een deel van de tuin.

 

Toegankelijkheid

De galerie en de tuin zijn prima toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. De gazons zijn kort geknipt en er zijn geen hoge drempels, waardoor iedereen zich makkelijk kan bewegen, met of zonder hulpmiddelen. Voor wie daar behoefte aan heeft zijn scootmobiels beschikbaar, het verdient aanbeveling deze vooraf (telefonisch) te reserveren. In de galerie is een ruim rolstoeltoilet.

 

Openingstijden:

in de maanden juli en augustus: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur

in de maanden april, mei, juni en september: woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Adres: Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees

 

Meer informatie kunt u lezen op de website www.beeldeningees.nl.

 

 

<< Terug