Met Geke kom je er uit

Referenties

Geke heeft vanaf november 2017 tot haar overlijden, wekelijks mijn dementerende vrouw gezelschap gehouden.

Als zij kwam kon ik naar mijn muziekavond  of een dagje uit. En dat was heel erg fijn en ook nodig om op te laden. 

Geke slaagde er zelfs in om met haar korte wandelingetjes te maken, ze wist de juiste toon aan te slaan om haar te motiveren. Ik kon met een gerust hart even weg, wetende dat mijn vrouw in goede handen was bij Geke.

Geke, ik heb je ervaren als een waardevolle en betrouwbare aanvulling in de mantelzorg rondom mijn vrouw.  Bedankt!.

 

M.P., Vledderveen

februari 2019

 

 

 

Geke heeft vier jaar lang mijn dementerende ouders bezocht en leuke uitjes met hen gemaakt.

Gewoon wat extra zorg en aandacht, die ze verdienen. En waar we zelf niet altijd tijd voor hadden.

Een mooie route rijden, gezellig een kopje koffie drinken onderwerg, een marktje of museum bezoeken en veel persoonlijke aandacht! Heel fijn. Geke is echt heel goed in het maken van contact, gaat een goed gesprek aan en komt altijd haar afspraken na. Ook koppelt ze achteraf naar ons toe als er zich nog bijzonderheden hadden voorgedaan. Heel prettig!

Bedankt voor deze geweldige zorg, Geke!

 

Mw. P. H., Meppel

oktober 2018

 

 

In de zomermaanden heeft Geke, in samenwerking met collega's Verzorgenden, mijn dementerende zus gezelschap en zorg gegeven. Zelf woon ik niet in de buurt zodat ik zocht naar ondersteuning in de omgeving van mijn zus. Op deze manier was het mogelijk dat mijn zus nog in haar eigen huis kon blijven wonen. Helaas ging dat uiteindelijk toch niet meer. Geke hartelijk dank voor je deskundige zorg en warme aandacht voor mijn zus.

 

K. ten B., Waddinxveen

september 2018

 

 

 

 

 

Geke heeft gedurende een half jaar 1 nacht in de week de zorg voor mijn moeder op zich genomen.

Op deze manier ontlastte ze mijn vader die daardoor kon doorslapen.

We hebben de samenwerking met haar als erg prettig ervaren. Ze is betrouwbaar, kijkt goed wat nodig is en sluit aan bij de vraag en wensen. Ik kan haar zeker aanraden als ontlasting binnen een mantelzorgsituatie.

 

E. van S. - Zuidwolde

januari 2018

 

Geke is dit voorjaar tweemaal per week op bezoek geweest bij mijn moeder in het verpleeghuis.
Het ging een tijdje wat minder met mijn moeder en ik wilde mijn moeder wat meer aandacht en gezelligheid bieden. Zelf was ik niet in staat om mijn moeder extra te bezoeken. Geke was attent en zorgzaam en als het enigszins kon dan even naar buiten voor frisse lucht en beweging. Mijn moeder heeft daarvan genoten. Geke bedankt!

 

J.Wink, De Wijk

juni 2016

Geke gaat sinds een half jaar met mijn vader bij mijn dementerende moeder op bezoek. Dat bevalt erg goed. Wij hoeven als kinderen een dagje minder per week in te plannen en Geke maakt er altijd een gezellig uitje van. Ze maakt duidelijke afspraken wanneer ze komt en is zorgzaam voor mijn ouders. Geke zorgt voor interessante gespreksstof en weet mijn ouders op de juiste manier te boeien. Geke weet veel over ouderen en dementie, dus mijn ouders zijn in deskundige handen. Heel fijn, Geke!

 

P.H. - Meppel

mei 2015

 

Dag Geke,

In de nazomer / najaar van 2013 heb je mijn moeder in de laatste fase van haar leven een paar keer per week bezocht in het verzorgingshuis. Het was niet zomaar een bezoekje .Mijn moeder was door haar chronische ziekte al totaal afhankelijk. Ze kon zich niet meer goed uitspreken en de wereld om haar heen werd steeds verwarrender . Jij droeg je steentje bij zodat ze minder lang alleen zat, je hielp haar, bracht gezelligheid , ging met haar naar buiten. Zo was je tot steun voor alle betrokkenen. Wat mij vooral bij blijft is dat het "meer dan het gewone" was. Nogmaals dank! Je kunt veel betekenen voor mensen in een dergelijke situatie.

Nies - Steenwijk

januari 2014

 

Hallo Geke,

Wij willen je hartelijk bedanken voor je hulp tijdens onze huwelijksdag. De hulp bij de koffie en de lunch was bijzonder prettig, daardoor konden wij genieten van het gezelschap van familie zonder ons over praktische zaken druk te hoeven maken. Het was een heerlijke dag, mede door je hulp.

Hartelijke groeten,

Arjen en Marjolein - Meppel

oktober 2013

 

Zondag 19 augustus was voor mij een onvergetelijke dag. Het weer was voortreffelijk, heel warm, maar jong en oud heeft zich uitstekend vermaakt. Ook het ritje in het Bello treintje 's middags was erg leuk en interessant. Voor de schaapskudde was het te warm maar de waterpistolen deden het prima. Het eten was heel goed. Zo is mijn 80ste verjaardag een heerlijke dag geworden. De dag is verzorgd door Geke en ze had haar best gedaan, hierovoor nog veel dank Geke.

Groetjes Gé - Wolvega

september 2012

 

Hallo Geke,

Mijn 50-jarig verjaardagsfeest is mede dank zij jou tot een succes geworden.

Na een paar keer gebrainstormd te hebben hoe de avond er uit moest gaan zien hebben we samen met jou de voorbereiding hiervoor gedaan.We hebben veel gehad aan jouw tips en adviezen.
Op de avond zelf was je een echte gastvrouw en had je de gehele organisatie perfect in de hand.

Iedereen kon ruimschoots genieten van de door jou geserveerde hapjes en jij zorgde ervoor dat er voor een ieder een ook iets te drinken klaar stond.
Zo’n compleet verzorgde avond is zeker voor herhaling vatbaar !

Een tevreden groet van Harry (en natuurlijk z’n dames).

Harry - Meppel

juli 2012

Dag Geke,


Ook langs deze digitale weg nog even melden dat je op ons feestje met enthousiasme de 'gastvrouw-rol' hebt vervuld. Daardoor konden we zonder zorg genieten van de gasten en het door jou geserveerde lekkers!

Groet,
C&W - Meppel

september 2012

Hallo Geke,


Ik vind het zo leuk om te zien dat de site qua inhoud zo vaak verandert.
Ik geniet van de uitjes en heb al een aantal tips gebruikt.

 

Hilda - Meppel