Met Geke kom je er uit

Wie is Geke

Mijn naam is Geke Bos. Ik ben geboren in 1957. Ik ben een enthousiast, spontaan en veelzijdig contactmens, betrouwbaar en sterk in organisatie. Mijn eigen interesses: kunst, literatuur, maatschappij, tuinieren, sport (zelf doe ik aan hardlopen, fietsen en tennis). Levensmotto: vergeet vooral niet om je heen te kijken.

 

Ouderen voelen zich bij mij op hun gemak. Vanuit de secretariële dienstverlening, diverse vrijwilligersfuncties en de privésfeer heb ik deze geschiktheid bij mezelf ontdekt.

 

De laatste tien jaar vergezel ik oudere mensen die een middag, avond, dag of meerdere dagen uit willen. Ik heb gekozen voor een professionele benadering en de kwaliteit die daarbij hoort. Zo is Geke’s Gezelschap geboren.

 

Sinds 2001 woon ik met veel plezier in Meppel. Geboren en opgegroeid in Hoogeveen en daarna gewoond in o.a. Harderwijk en Zwolle. Ik heb als directie-/bestuurs- en teamsecretaresse gewerkt bij bedrijven, onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen in Noord- en Midden-Nederland.

 

Kwaliteit is mijn tweede natuur. Geke’s Gezelschap is er dan ook voor ouderen die op zoek zijn naar iets méér. Samen hebben we volop ideeën. Samen kunnen we overal heen. Met Geke kom je eruit.